Vitocal 222 S varmepumpe

Vælg en komplet løsning når du vælger varmepumpe

Hos Bedre Bad - Bedre Energi er produktet, leveringen af produktet, monteringen, kontrol af at produktet virker og evt. oprydning en del af prisen. Med andre ord, så sælger vi ikke bare produkter, men samlede løsninger. 

Kontakt din nærmeste specialist inden for energioptimering allerede i dag — få et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning.

Kontakt en lokal energioptimeringsspecialist her

 

Spar penge og CO2-udledning med en varmepumpe

Du får både besparelser på din varmeregning og en bedre klimasamvittighed, når du skifter dit gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe. Spørg vores certificerede energivejleder (VE-godkendte) og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning – og få tilskud til installationen.

Skrot oliefyret og spar over 60 %

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et oliefyr. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste, og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. F.eks. en varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen med 66%, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger og højere afgifter på fyringsolie.

Skift fra naturgas og halver CO2-udslippet

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Det er også en del af regeringens klimaudspil. Allerede i dag sparer du over en tredjedel af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

Få tilskud til installationen af A+++ varmepumpe

Fra 15. oktober 2020 kan ejere af helårsbolig, som har olie-, gas- eller biokedel søge tilskud til installering af en luft/vand A+++ varmepumpe. Installationen skal udføres af en VE-godkendt installationsvirksomhed. Tilskuddets størrelse afhænger af boligens kvadratmeter:

75-100 kvm. – 26.000 kr.

101-150 kvm. – 28.000 kr.

151-200 kvm. – 31.000 kr.

Over 300 kvm. – 37.000 kr.

Tilskuddet kan søges på www.statens-tilskudspuljer.dk

Det er boligejeren selv, der inden arbejdet påbegyndes, skal søge om og få tilkendt tilskuddet. Når tilskuddet er bevilget, har boligejeren 24 måneder til at få etableret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpen. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Hold ferie i varmen

De store, årlige besparelser på varmeregningen betyder også, at din udgift til at slippe af med dit gamle olie- eller gasfyr, hurtigt er tjent ind – og fremover giver dig årlige besparelser. Det kan næsten betale familiens sommerferie! Her betaler rettidig omhu sig hjem!

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en uforpligtigende snak med vores Certificerede Energivejledere (VE godkendte).

Du får en uforpligtigende vurdering af og indsigt i, hvad en varmepumpe kan gøre for din bolig ift. opvarmning, energimærkning og varmeøkonomi.

Kontakt din lokale specialist allerede i dag


I prisen er alt inkluderet

Når vi har besigtiget din varmeinstallation for udskiftning til en varmepumpe, får du en samlet pris inkl. levering og montering. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer, som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Og du kan trygt kan kontakte os, indtil du er fortrolig med din nye varmepumpe.

Vi sørger naturligvis også for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere her om Trygge løsninger.

Sådan virker en varmepumpe

Princippet for varmepumper er det samme som i et køleskab, hvor der hentes varme fra skabets indre, og hvor det afleveres på skabets bagside. Ved varmepumper hentes varmen fra luften eller jorden og afleveres til huset. Varme kan ikke selv flytte sig fra et koldt til et varmt sted, derfor skal den "pumpes" af en kompressor. Deraf navnet varmepumpe.

Varmepumpe Bedre Bad Bedre Energi

Den store fidus ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3 til 4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger – og som du betaler for.

Forskellige typer varmepumper – jordvarme, luft/vand og luft/luft

  • Jordvarme – her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, og den afleveres inde i huset primært til radiatorer (jord/vand-anlæg).

Få råd og vejledning om valg varmepumpe

Der både sund og grøn fornuft i at få energi fra en varmepumpe. Kontakt os med dine tanker – og lad os sammen skabe en løsning, der sparer penge og CO2 i mange år fremover.

Find din lokale varmepumpeinstallatør her