varmepumpe ve godkendt

Vælg en komplet løsning når du vælger varmepumpe

Hos Bedre Bad - Bedre Energi er produktet, leveringen af produktet, monteringen, kontrol af at produktet virker og evt. oprydning en del af prisen. Med andre ord, så får du ikke bare et produkt, men en samlet løsning med garanti på både produkt og det udførte arbejde.

Kontakt din nærmeste specialist inden for energioptimering allerede i dag — få en god snak om den bedste løsning til din bolig samt et godt og uforpligtende tilbud på en varmepumpeløsning.

Kontakt en lokal energioptimeringsspecialist her2

...Eller se alle vores varmepumpeløsninger her! NB! Husk at når du bestiller i vores shop, bliver du kontaktet af den lokale installatør, som aftaler alle detaljer med dig

Bestil nu

 

Spar penge og CO2-udledning med en varmepumpe

Du får både besparelser på din varmeregning og en bedre klimasamvittighed, når du skifter dit olie- eller gasfyr til en moderne varmepumpe. Spørg vores certificerede energivejleder (VE-godkendte) og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning – og få tilskud til installationen.

Skrot oliefyret og spar over 60 %

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et oliefyr. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste, og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. F.eks. en varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen med 66%, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger og højere afgifter på fyringsolie.

Skift fra naturgas og halver CO2-udslippet

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Det er også en del af regeringens klimaudspil. Allerede i dag sparer du over en tredjedel af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

Få tilskud til installationen af A+++ varmepumpe

Fra oktober 2020 blev det muligt for ejere af helårsbolig, som har olie-, gas- eller biokedel at søge tilskud til installering af en luft/vand A+++ varmepumpe. Installationen skal udføres af en VE-godkendt installationsvirksomhed. 

Der er mulighed for at søge tilskud til varmepumper, når der åbnes for ansøgning fra Bygningspuljen.

 

Tilskuddets størrelse afhænger af boligens kvadratmeter:

Eksempel 1. Hus på 140 m2 og der monteres en A+++ luft/vand eller jordvarmepumpe kan der opnås kr. 19.000,- hvis man får tilsagn på ansøgning i Bygningspuljen.

Eksempel 2. Hus på 140 m2 og der monteres en A++ luft/vand eller jordvarmepumpe kan der opnås kr. 14.000,- hvis man får tilsagn på ansøgning i Bygningspuljen.

Hvis du går ind på SparEnergi.dk/tilskud, kan du indtaste dine egne data og så få et overslag på størrelsen af tilskuddet.

Du kan evt. læse mere om hvordan du ansøger omkring tilskud til varmpeumper

Find din lokale VE-godkendte installatør her

Vi hjælper dig med ansøgningen 

Det er boligejeren selv, der inden arbejdet påbegyndes, skal søge om og få tilkendt tilskuddet på www.statens-tilskudspuljer.dk. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe dig med at udfylde ansøgningen. Når tilskuddet er bevilget, har boligejeren 24 måneder til at få etableret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpen.

Hold ferie i varmen

De store, årlige besparelser på varmeregningen betyder også, at din udgift til at få installeret en varmepumpe, hurtigt er tjent ind – og fremover giver dig årlige besparelser. Det kan næsten betale familiens sommerferie! Her betaler rettidig omhu sig hjem!

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en uforpligtigende snak med vores Certificerede Energivejledere (VE godkendte).

Du får en uforpligtigende vurdering af og indsigt i, hvad en varmepumpe kan gøre for din bolig ift. opvarmning, energimærkning og varmeøkonomi.

Find din lokale varmepumpeinstallatør her3

I prisen er alt inkluderet

Når vi har besigtiget din varmeinstallation for udskiftning til en varmepumpe, får du en samlet pris inkl. levering og montering. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer, som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk. Og du kan trygt kontakte os, indtil du er fortrolig med din nye varmepumpe.

Vi sørger naturligvis også for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere her om Trygge løsninger.

Sådan virker en varmepumpe

Princippet for varmepumper er det samme som i et køleskab, hvor der hentes varme fra skabets indre, og hvor det afleveres på skabets bagside. Ved varmepumper hentes varmen fra luften eller jorden og afleveres til huset. Varme kan ikke selv flytte sig fra et koldt til et varmt sted, derfor skal den "pumpes" af en kompressor. Deraf navnet varmepumpe.

Varmepumpe Bedre Bad Bedre Energi

Den store fidus ved varmepumper er, at den afleverede energimængde fra varmepumpen er 3 til 4 gange større, end den energimængde varmepumpen bruger – og som du betaler for.

Forskellige typer varmepumper – jordvarme, luft/vand og luft/luft

  • Jordvarme – her hentes varmen fra 300 meter jordslanger, og den afleveres inde i huset primært til radiatorer (jord/vand-anlæg).

Få råd og vejledning om valg varmepumpe

Der både sund og grøn fornuft i at få energi fra en varmepumpe. Kontakt os med dine tanker – og lad os sammen skabe en løsning, der sparer penge og CO2 i mange år fremover.

Kontakt din lokale specialist allerede i dag4

ENERGITILSKUD LOGO

Få tilskud til energioptimering af din bolig 

Når du ser dette ikon ved siden af en løsning, betyder det, at løsningen er berettiget til energitilskud. Ejer af helårsbolig kan søge tilskud til optimering af husets klimaskærm og drift herunder ventilationsanlæg samt udskiftning af varmeinstallation til luft/vand varmepumpe. Optimering af husets klimaskærm kræver en gennemgang af huset af en Certificeret Energivejleder. Spørg os hos Bedre Bad – Bedre Energi. Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning og ansøge om tilskuddet.