GULVVARME til hjemmet

Fungerer din gulvvarme ikke optimalt, så få opgraderet din gulvvarmestyring. Vi kan hjælpe dig med opgradering af din gulvvarme uden at hele gulvet skal brækkes op.

Roth Compact system: Gulvvarmesystem til renovering

ROTH Compact

Hvis du skal have skiftet oliefyret eller el-varmen ud med en varmepumpe eller fjernvarme, er det oplagt at skifte radiatorerne ud med gulvvarme. Roth Compact gulvvarmesystem passer perfekt til renovering, da det kan lægges oven på eksisterende gulv og giver minimalt byggerod. Systemet er let at installere, og har en lav byggehøjde helt ned til 14 mm, som giver et hurtigt regulerende gulvvarmesystem. Du får høj varmeafgivelse, hurtig regulering, god komfort og et system som kan anvendes på stort set alle underlag. Varmen bliver ledt ud i overgulvet og behøver derfor lave fremløbstemperaturer. Det er er derfor en stor fordel, når varmekilden er en varmepumpe og i anlæg med fjernvarme, hvor afkølingen bliver meget effektiv og dermed økonomisk rigtig. Roth Compact system kan installeres flydende alle steder, hvor der er et stabilt og bærende underlag af træ eller beton. Reaktionstiden er helt ned til 24 minutter fra koldt til varmt.

 Bestil Roth Compact system her 

 ROTH Compact 2

 

Roth Clima Comfort: Hurtig reaktionstid og lav byggehøjde

ROTH Comfort

Roth Clima Comfort system er både hurtigt og nemt at installere, og kan lægges oven på eksisterende gulv, og derfor velegnet til renovering og nybyggeri. Med en lav byggehøjde, helt ned til 17 mm, kan installationerne lægges på nye og eksisterende underlag med valgfrit overgulv. Pladerne er lette at tilpasse og kan derfor lægges i rum med skæve vinkler som fx badeværelset. Gulvvarmesystemet har en lav vægt og massefylde, og gulvvarmerørene ligger tæt på overfladen, hvilket giver en hurtigere reaktionstid end en traditionel støbt konstruktion. Roth Clima Comfort kræver en lavere fremløbstemperatur og er dermed energibesparende i forhold til en løsning støbt i beton. Roth Clima Comfort har en kort installationstid, og du kan derfor hurtigere tag systemet i brug og gangbart efter 2-5 timer. Reaktionstiden er lav, hvilket betyder, at du inden for 18 minutter kan få den ønskede temperatur i rummet.

 Bestil Roth Clima Comfort her 

 

ROTH Comfort 2 

STORE BESPARELSER VED AT VÆLGE GULVVARME

Udover den meget tydelige fordel ved fodvarme, som er varme fødder om morgenen, så vil du opleve, at der faktisk også er mange andre fordele at indhente. Med en gulvvarmeløsning fra Bedre Bad – Bedre Energi vil du opleve store besparelse på varmeregningen. Dette skyldes, at gulvvarme giver en mere jævn fordeling af varme og dermed tillader dig, at minimere forbruget. Den jævne varmefordeling giver også en mere behagelig rumtemperatur, samt muligheden for at sætte temperaturen lavere end ellers. F.eks. føles et rum opvarmet med gulvvarme til 20 grader, som var det 22 grader.

 Bestil din gulvvarme her 

 

Opgrading af gulvvarme

Danfoss Icon2

Du kan få Danfoss Icon™
med hele 6 kredse for: 

Kr. 13.250,- 

inkl. levering og montering!

 Bestil Danfoss Icon her 

 

 
 
Roth gulvvarme2

Du kan få Roth med
hele 6 kredse for: 

Kr. 14.600,- 

Inkl. levering og montering!  

 Bestil Roth gulvvarme her 

 

Nyt gulvvarmeanlæg

I modsætning til den populære opfattelse, så er det faktisk ikke dyrt at få installeret gulvvarme i boligen. Det der betyder noget for varmeregningen, er husets isoleringsgrad, og om det er bygget korrekt. Dvs. at mange sprækker, revner og dårligt isolerede hjørner (Kuldebroer) i høj grad påvirker varmeregningen negativt.

Hos Bedre Bad har vores dygtige VVS’er stor erfaring med korrekt installation af gulvvarmeanlæg, som sikrer dig et optimalt varme og energiforbrug. Når du skal vælge dit nye gulvvarmeanlæg, skal du kende til de forskellige typer af gulvvarme, som eksisterer på markedet i dag. Som udgangspunkt findes der to typer af gulvvarmer - Elbaseret eller vandbaseret. Der er fordele og ulemper ved begge typer, som du kan læse mere om her på siden.

Gulvvarme skaber hygge

Elgulvvarme er som udgangspunkt billigere at etablere og installere end vandbaseret gulvvarme. Dog er elgulvvarmen dyrere på lang sigt i drift. Vandbaseret gulvvarme er på lang sigt mere miljø- og energirigtigt. Når du skal vælge mellem de forskellige typer af gulvvarme, så er der flere faktorer du kan tage med i overvejelserne. Du kan f.eks. overveje husstandens årlige forbrug, boligens antal af etager, årgang og graden af isolering. Hos Bedre Bad står vores kompetente medarbejdere klar med kyndig ekspert rådgivning, som sikrer dig et korrekt etableret og installeret anlæg. Vi gennemgår gerne kerne overvejelserne med dig, så vi kan sikre dig den optimale løsning for din bolig.

 

Opgrader din gulvvarme med Danfoss Icon™: Intelligent varmestyring til alle hjem

1920x420 icon topbanner kvinde i stue med termostat

Danfoss Icon™ gør det muligt for dig at ændre rumtemperaturen automatisk i løbet af dagen. Det intelligente gulvvarmesystems avancerede funktioner gør det ideelt til alle hjem med gulvvarme. Med Danfoss Icon gulvvarmestyringen kan du styre varmeforbruget, så der altid er dejligt fodlunt når du er hjemme, men samtidigt bliver indetemperaturen automatisk nedjusteret når du ikke er hjemme, eller sover om natten.

 Læs mere Danfoss Icon her

 

Opgradér dit eksisterende gulvvarmanlæg med Roth Softline - helt uden byggerod

WEBbanner okt softline

 

Virker dit eksisterende gulvvarmeanlæg ikke efter hensigten - eller vil du bare kunne regulere dit gulvvarmeanlæg, uanset hvor du befinder dig? Helt uden at bryde gulvet op og lægge nye varmeslanger…

Med Roth Softline – byt til nyt, udskifter du blot dine gamle termomotorer, kontrolenhed og rumtermostater med Roth Softline.
Det kan du gøre uanset hvilken producent, der har leveret dit eksisterende anlæg.

Tilkøber du et Roth Softline WiFi-modul, får du fuldt overblik, overvågning og alarmmeddelelser via den gratis Roth Softline app. 
Og inden for kort tid, vil du også få mulighed for at betjene dit nye gulvvarmeanlæg via stemmestyring, da Roth Softline er kompatibel med både Google Home og Alexa.


Roth Softline er et intelligent system til regulering af gulvvarme/gulvkøling og radiatorstyring.
Systemet har et bredt sortiment af tilbehør, hvor du bl.a. finder Roth vindueskontakter, som sørger for at der lukkes for varmen automatisk,
for at sikre et minimum af varmeforbrug.

Enkel montering:

 • Intet behov for at trække nye ledninger da systemet er trådløst
 • Intet byggerod
 • Intet behov for at bryde gulvet op
 • Ingen udlægning af nye slanger eller udskiftning af fordelerrør

Roth Softline kontrolenhed til 6 Roth Softline Standard rumtermostater, gulvarmeregulering

Roth Softline gulvarmeregulering 

Med Roth Softline får du:

 • Enkel og brugervenlig betjening
 • Roth Softline, kan bruges til både opvarmning samt gulvkøling
 • Det nye system kan også bruges til radiatorer, og styres via den trådløse Roth Softline radiatormotor
 • Systemet kan også styres via Roth Softline appen, hvis systemet udvides med Roth Softline WiFi-modulet


WEBbanner okt softline

Pris inkl. fejlfinding, diagnose - samt montering af:

 • 6. stk Roth Softline Standard rumtermostater
 • 6 stk. Roth termomotorer
 • 6 stk. Roth Adapter
 • 1 stk. Roth Softline kontrolenhed

Fra kr. 14.600,-

Inkl. levering og montering.

 Bestil Roth gulvvarme her

 

Udover de ovenstående inklusioner i prisen, så er det også muligt at hente Roth Softline app’en til IOS og Android. Med Roth Softline gulvvarmeregulering har du mulighed for at styre dine gulvvarme køling uanset om du er i skagen eller San Francisco. App’en kan downloades direkte fra App store eller Google Play.

Altid opmærksomme på nye teknikker

I Bedre Bad kæden er vi altid opdaterede omkring de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for energi og opvarmningsformer. Uanset opvarmningstype kan du være sikker på, at vi er opdaterede på området. Vi kan med garanti hjælpe dig med både rådgivning og installation af alle typer af opvarmningsanlæg og andre energirelaterede opgaver. Vores kompetente medarbejdere går altid til opgaven med engagement og professionalisme.