GULVVARME til hjemmet

– STORE BESPARELSER VED AT VÆLGE GULVVARME

Udover den meget tydelige fordel ved fodvarme, som er varme fødder om morgenen, så vil du opleve, at der faktisk også er mange andre fordele at indhente. Med en gulvvarmeløsning fra Bedre Bad vil du opleve store besparelse på varmeregningen. Dette skyldes, at gulvvarme giver en mere jævn fordeling af varme og dermed tillader dig, at minimere forbruget. Den jævne varmefordeling giver også en mere behagelig rumtemperatur, samt muligheden for at sætte temperaturen lavere end ellers. F.eks. føles et rum opvarmet med gulvvarme til 20 grader, som var det 22 grader. Køb gulvvame her.

Nyt gulvvarmeanlæg

I modsætning til den populære opfattelse, så er det faktisk ikke dyrt at få installeret gulvvarme i boligen. Det der betyder noget for varmeregningen, er husets isoleringsgrad, og om det er bygget korrekt. Dvs. at mange sprækker, revner og dårligt isolerede hjørner (Kuldebroer) i høj grad påvirker varmeregningen negativt.

Hos Bedre Bad har vores dygtige VVS’er stor erfaring med korrekt installation af gulvvarmeanlæg, som sikrer dig et optimalt varme og energiforbrug. Når du skal vælge dit nye gulvvarmeanlæg, skal du kende til de forskellige typer af gulvvarme, som eksisterer på markedet i dag. Som udgangspunkt findes der to typer af gulvvarmer - Elbaseret eller vandbaseret. Der er fordele og ulemper ved begge typer, som du kan læse mere om her på siden.

Elgulvvarme er som udgangspunkt billigere at etablere og installere end vandbaseret gulvvarme. Dog er elgulvvarmen dyrere på lang sigt i drift. Vandbaseret gulvvarme er på lang sigt mere miljø- og energirigtigt. Når du skal vælge mellem de forskellige typer af gulvvarme, så er der flere faktorer du kan tage med i overvejelserne. Du kan f.eks. overveje husstandens årlige forbrug, boligens antal af etager, årgang og graden af isolering. Hos Bedre Bad står vores kompetente medarbejdere klar med kyndig ekspert rådgivning, som sikrer dig et korrekt etableret og installeret anlæg. Vi gennemgår gerne kerne overvejelserne med dig, så vi kan sikre dig den optimale løsning for din bolig.

 

Opgrader dit gulvvarme med Danfoss Icon™: Intelligent varmestyring til alle hjem

1920x420 icon topbanner kvinde i stue med termostat

Danfoss Icon™ kombinerer maksimal brugervenlighed med et elegant og moderne design. Det intelligente gulvvarmesystems avancerede funktioner gør det ideelt til alle hjem med gulvvarme.

Læs mere her>>

 

Opgradering af dit eksisterende gulvvarmeanlæg med Roth

9299 BB Roth Gulvvarme WEBbanner 2stk 980X376 2019

Har du et gammelt gulvvarmeanlæg, som trænger til en kærlig hånd og en kompetent opgradering? Så har vi den perfekte løsning til dig.

Roth Touchline kan kaldes for “gulvvarme doktoren”. Roth Touchline er en særdeles velegnet løsning til opgradering af dit eksisterende gulvvarmeanlæg. Med denne løsning er det eneste, der skal udskiftes kontrolenheden, termomotorer og rumtermostaterne. Vi er uddannede gulvvarmeeksperter og kan på kun få timer, opgradere dit gamle gulvvarmeanlæg med prisvindende design og energibesparende funktioner. Nu sidder du måske med nogle fornuftige spørgsmål:

Kan det overhovedet lade sig gøre at opgradere et eksisterende gulvvarmeanlæg?

Det korte svar er et stort JA! Det kan sagtens lade sig gøre at opgradere et eksisterende gulvvarmeanlæg.

Skal hele gulvvarmeanlægget skiftes?

Roth Touchline løsningen indebærer, at man kun behøver at skifte termomotorer, kontrolenheden og rumtermostaterne, intet andet. Der er ikke behov for at trække nye ledninger, da systemet er trådløst og dermed kræves intet elektriker arbejde. Altså skal hele anlægget ikke skiftes.

Skal vi bryde gulvet op og lægge nye gulvvarmerør?

Løsningen indebærer intet byggerod. Dvs. intet behov for at bryde gulvet op og lægge nye gulvvarmerør.

Hvis man har gamle rumtermostater med fast ledning, kan man så udskifte dem til nye trådløse?

Det er intet problem at skifte rumtermostater med fast ledning til de trådløse Roth Touchline rumtermostater.

Hvor stor en investering er det?

Det er en lille investering, med STOR effekt!

Men hvad er så prisen for denne smarte løsning?

9299 BB Roth Gulvvarme WEBbanner2 980X376 2019

Pris inkl. fejlfinding, diagnose - samt montering af:

  • 6. stk Roth Toucline rumtermostater
  • 6 stk. Roth termomotorer
  • 6 stk. Roth Adapter
  • 1 stk. Roth touchline kontrolenhed

12.395 Inkl. levering og montering. Køb det her

 

Udover de ovenstående inklusioner i prisen, så er det også muligt at hente Roth Touchline app’en til IOS og Android. Med Roth Touchline gulvvarmeregulering har du mulighed for at styre dine gulvvarme køling uanset om du er i skagen eller San Francisco. App’en kan downloades direkte fra App store eller Google Play.

Altid opmærksomme på nye teknikker

I Bedre Bad kæden er vi altid opdaterede omkring de nyeste teknikker, anlæg og metoder inden for energi og opvarmningsformer. Uanset opvarmningstype kan du være sikker på, at vi er opdaterede på området. Vi kan med garanti hjælpe dig med både rådgivning og installation af alle typer af opvarmningsanlæg og andre energirelaterede opgaver. Vores kompetente medarbejdere går altid til opgaven med engagement og professionalisme.