Har du fuld kontrol over din boligs varmeforbrug?

Forestil dig intelligent varmestyring, der synkroniserer temperaturen i de enkelte rum med din families daglige rutine. Forestil dig intelligent varmestyring, der giver dig kontrol over hver enkel radiator og gulvvarmen på alle tidspunkter på døgnet, uanset hvor du er. Det er smart. Endnu smartere er det, at du samtidig sparer både energi og penge.

Danfoss top

 

Spar op til 23% med Danfoss Link™

Tilpas dit varmesystem til din dagligdag 

Komfort i hjemmet bliver meget nemmere med intelligent varmestyring. Indstil din ønskede temperatur for alle tidspunkter på døgnet, så den altid passer til din families daglige rutine – mens du samtidig sparer energi og penge, faktisk helt op til 23 % på varmeregningen. Og med intelligente funktioner som ‘Ferie’ eller ‘Pause’ kan du nemt tilpasse opvarmningen, når hverdagen ikke altid går efter planen

Fremtidens boligopvarmning nemt, effektivt og fjernstyret

Intelligent varmestyring fra Danfoss sikrer, at temperaturen altid er, som du foretrækker den. Du kan endda foretage justeringer direkte fra din smartphone ved hjælp af den tilhørende app. Så er du sikret, at dit hjem er lunt og hyggeligt, når du kommer tidligere hjem end forventet. Du skal ikke bekymre dig om, hvordan vi gør. Du skal blot nyde den ultimative oplevelse af komfort.


Du tager dig af de ting, der er vigtige for dig. Så skal Danfoss Link nok klare resten.

Årlig besparelse på 22.000 kr. i et typisk enfamiliehus

Bor du ikke i et spritnyt, topisoleret og energieffektivt hus, så betaler energioptimering og Danfoss Link™ systemet sig hurtigt ind. Et typisk enfamiliehus optimeret med et Danfoss A2 air unit ventilationssystem og Danfoss AQ HP luft-til-vand varmepumpe, hvor eksisterende radiatorventiler er udskiftet med Danfoss Link CC PSU komplet sammen med efterisolering af loft med 400 mm. giver ikke kun et forbedret indeklima, men også en forventet årlig besparelse på ca. 22.000 kr.

Læs hele casen her

 

 Danfoss styring med mobil app

 

Varmestyring giver varme til tiden, og ikke et sekund før

Med Danfoss Link™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som passer til enfamiliehuse på op til 300 m2. Du får fuld fleksibilitet til fingerspidserne, da varmen kan styres fra ét centralt panel eller rum for rum, alt efter hvad du foretrækker. Du kan endda oprette ‘living zoner’, hvor rum grupperes sammen, hvilket gør styringen endnu nemmere.

 

Via appen får du desuden komplet kontrol over både elektroniske LINK-termostater og gulvvarme med kun ét tryk på din smartphone, uanset hvor du befinder dig henne i verden. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen. Og når du kommer hjem, føles huset præcis, som da du tog afsted. 

 

Og så er der også penge at spare, fordi systemet tilpasser varmen millimeterpræcist til dit behov. Især hvis du installerer det som led i en større energioptimering af din bolig. 
 

Professionel rådgivning og installation

Hos Bedre Bad – Bedre Energi kan vi rådgive dig om intelligent varmestyring og Danfoss Link™. Overvejer du systemet, anbefaler vi, at du også bestiller et Energitjek af din bolig i samme ombæring. På den måde får du en komplet rapport med prioriteret liste over alle mulige energibesparelser sat i forhold til tilbagebetalingstid. Det gør det let for dig at vurdere udbyttet af din investering, uanset om det er forbedret indeklima eller penge du sparer på varmeregningen. 

Vores Certificerede Energivejledere finder sammen med dig den rette energibesparende løsning til lige præcis dit hjem og dine behov.

 

Læs mere om Energitjek her

 

Få uforpligtende snak med en fagmand om Danfoss Link™ 

 

Navn
Ugyldig indtastning

Indtast postnummer(*)
Ugyldig indtastning

Adresse
Ugyldig indtastning

Email(*)
Ugyldig indtastning

Telefon Nr.
Ugyldig indtastning

Startpakke Basic

Startpakke Danfoss Link

 

Til dig som gerne vil i gang med SMART varme, men som ikke har Danfoss termostater i forvejen. 

 

Læs mere om pakken her.