klar til vinter bedre boligservice bedre bad

Giv din bolig et serviceeftersyn

De fleste danskere har i forvejen faste aftaler med mekanikeren og tandlægen. Vidste du, at du også kan få en fast aftale om serviceeftersyn på din bolig?
Set i forhold til anskaffelsesprisen på bil kontra bolig – ja, så giver det vist sig selv, at et boligeftersyn er en god idé.

Din bolig har mange installationer, der løbende kræver vedligeholdelse og justeringer for at køre optimalt. Mange vælger at lade problemerne stå til og forsøger ikke aktivt at løse problemerne før de opstår. Denne tilgang kan hurtigt blive unødvendigt dyrt! Med jævnlige serviceeftersyn kan du faktisk spare energi (penge) ved at justere installationen efter årstiden og forlænge levetiden betydeligt på selve installationen.

Hvad får jeg ud af BEDRE BOLIGSERVICE?

Når du bestiller et eftersyn kommer en lokal tekniker ud og gennemgår din boligs mange installationer. Det indebærer bl.a. at vi tjekker og justerer indstillingerne ift. årstiden og gennemgår de ”svage områder”, så du og din familie trygt kan gå vinteren i møde uden kedelige overraskelser – eller bruge for meget energi (penge) om sommeren. Når jeres bolig har fået et serviceeftersyn, vil du og din familie opleve komforten ved, at bl.a. armaturer, toiletskyl, termostater og gulvvarme fungerer optimalt. F.eks. er en konkret del af eftersynet, at jeres varmekilder bliver justeret, hvilket kan spare dig for op til 10% af dit forbrug, og dine tagrender bliver eftergået og tjekket for utætheder, sådan du undgår fugtskader.

BEDRE BOLIGSERVICE inkluderer eftersyn af:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterne)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg

bedre boligservice boligeftersyn med vignet

Et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn koster kr. 1.795,-

Vi aftaler en tid for gennemgangen af din bolig, og du får en servicerapport, der giver dig overblik over tilstanden på din boligs installationer og andre områder, der vil kræve din opmærksomhed inden næste service. Nogle forbedringer vil vi kunne klare med det samme, men ligesom når bilen er på værksted, så kan eventuelle reparationer eller udskiftninger skulle foretages en anden dag. Og som ved serviceeftersynet af bilen, informerer vi dig om slitage og eventuelle defekter, der skal skiftes og giver en pris herpå, inden noget bliver skiftet.

Vi anbefaler at få foretaget et serviceeftersyn af din bolig en gang årligt, og du har derfor også mulighed for at tegne et abonnement, sådan at det sker automatisk. Det kender vi fra tandlægen, hvor mange af os har brug for at blive påmindet om at komme til tjek. Med et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement kommer vi i stedet, på faste aftaler årligt, automatisk hjem til dig og tjekker dine installationer i boligen.

Ring og få en uforpligtigende snak om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig eller bestil dit første boligeftersyn her.

 

Bestil et Bedre Boligservice allerede i dag!

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Bemærk! Bestillingen er først gyldig, når den er bekræftet.