hansgrohe2018

Innovative teknologier til din personlige fornøjelse.

Passionen er at skabe den vandfornøjelse der passer perfekt til den enkelte. Der arbejdes hårdt på at opnå dette, ned til mindste detalje. F.eks. har perlatorerne i armaturer og stråledyserne i brusere, fleksible silikone dyser. De kaldes „QuickClean“ teknologi, og sørger for at kalkrester forsvinder på et øjeblik. Vedligeholdte genstande uden kalk, ser bedre ud og har en længere levetid. Brusefornøjelsen du kan opleve med AirPower er lige så langtidsholdbar. Luft iblandes vandet og giver bløde, fyldige og lettere brusestråler. En meget effektiv måde at bruge det dyrebare vand på. Dette er bare to eksempler på innovationer der bekræfter deres ”Made in Germany” kvalitet.

5 års garanti på alle hansgrohe produkter

Høj kvalitet og udvidet 5-års garanti ydes på alle produkter, vidner om sikkerhed på kvaliteten af produkterne. hansgrohe omgås vandet på en ansvarsfuld måde. Det er derfor de konstant udvikler nye teknologier som EcoSmart der hjælper med at reducere vandforbruget, til glæde for både dig og miljøet. Lavere vandforbrug betyder også færre omkostninger. Derfor fås mange af produkterne også i en EcoSmart udgave.

 

Besøg hansgrohes hjemmeside her >>

 

Se alle løsningerne fra hansgrohe på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen >>