logo glassolutions 

Skræddersyede glasløsninger baseret på solid erfaring

Vi dækker hele landet lokalt med salgsafdelinger i København, Odense, Aalborg og Aarhus, og vi lægger vægt på at holde vores produktion lokalt og har vores producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg. Med lokal produktion er vi fleksible og tager samtidig det fulde ansvar for produkterne, vi leverer. GLASSOLUTIONS er den største glasforædlingsvirksomhed i Danmark og har eksisteret siden 1935.

Vores linje indenfor bad hedder UNICA, og alle produkter er skræddersyede. Linjen inkluderer bl.a. spejle, bruseløsninger, vægbeklædninger og glasdøre, som du får i en variation af farver og glastyper, f.eks. PRIVA-LITE glasset, der skifter mellem at være transparent og matteret ved et tryk på en kontakt! Vi baserer vores salg af badløsninger på rådgivning og en god dialog med vores kunder, så slutproduktet svarer til forventningerne. Få inspiration på vores hjemmeside.

GLASSOLUTIONS er en del af den globale og mere end 350 år gamle virksomhed, Saint-Gobain, der er en af verdens førende producenter af glas. I tillæg til vores eget udviklingsarbejde får vi derfor også de seneste internationale trends og optimeringer, som vi kan tilpasse til vores skandinaviske stil. Vi håber, GLASSOLUTIONS må være med til at gøre dit næste projekt til virkelighed!

Fra klar glas til materet glas ved tryk på en knap

Du har måske set det på fjernsyn eller på nettet og ja, det findes rent faktisk. GLASSSOLUTIONS producerer glas der på magisk vis kan gå fra at være klart og transparant til at blive materet og i sådan en grad at man ikke kan kigge eller se igennem det. Det fungerer ved at man trykker på en kontakt og glasset går herefter fra klart og gennemsigtigt til at blive materet og afskærmet. Man kan med andre ord skabe mange former for afskærmninger og badeværelsesvinduer. Har man udsigt, kan man med fordel installere denne type af glas og få fuld valuta for pengene i forhold til udsigten. Når det så bliver mørkt og man alligevel ikke kan se udsigten, kan man trykke på knappen og sløre glassets gennemsigtighed.

 

Besøg Glassolutions' hjemmeside her >>

 

Se alle løsningerne fra Glassolutions på vores shop lige her. Husk at vores løsninger altid er med levering og montering inkluderet i prisen >>