frostline2018

Udendørs vandforsyning i eksklusivt design

Produktsortimentet fra Frostline omfatter vandposte til opstilling i private haver, offentlige parker og anlæg samt på bygge- og spulepladser. Det er elegante vandhaner, for nu lige at kalde det hvad det er, som kan placeres på offentlige steder eller i privat regi. Det er et simpelt design og det ser elegant ud når man går forbi et Frostline produkt.

Frostfrie vandhaner og vandposter

Produkterne er enestående, idet de sikrer frostfri vandforsyning og frisk vand året rundt. Det er ikke en selvfølge at du på en kold dag i den lokale park kan få en tår frisk vand. Men det kan du med Frostline produkterne. Alle vores vandposter kan opstilles i parker og på offentlige steder og er garanteret frostfrie. Det sikrer at du altid har rindende vand i den lokale park.

Frostline - også til private

Frostlines produkter henvender sig også til de private boligejere, som ønsker en vandhane hvor der ikke nødvendigvis skal lukes af for den udvendige vandhane grundet vinterens kolde vejr og frostgrader. Frostline produkterne er frostfrie og det betyder at din udendørs vandhane ikke behøver at blive lukket ned. Se vores sortiment af Frostline udvendige og udendørs vandhaner her på Bedre Bad - Bedre Energis hjemmeside.