video

 

Få masser af inspiration til dit nye badeværelse

 

Her kan du se konkrete badeværelsesløsninger udført af Bedre Bad eksperter. De fleste badeværelser er beskrevet yderligere i Bedre Bads store inspirationskatalog, som både kan læses og bestilles her på siden. Står du overfor renovering af dit badeværelse eller skal du til at bygge nyt, så kan du her på siden finde inspiration til at indrette dit drømmebadeværelse, både når du skal indrette;

  • Det lille badeværelse
  • Det helt store med alle funktioner
  • En badløsning herimellem

Nem bestilling i vores shop

Hvis du er på jagt efter nyt toilet eller blandingsbatteri, så kan du få inspiration og nemt bestille det du ønsker på vores shop. Vores priser er altid inkl. både levering, montering samt garanti på både produkt og det faglig udførte arbejde. Det er din sikkerhed for en totalløsning, der holder i mange år. Og du bliver naturligvis først faktureret, når alt er installeret og funktionsafprøvet.

Du finder shoppen her>>

 

Masser inspiration

Få ideer til dine badeværelsesmøbler og til badeværelsestilbehør, som matcher din personlige stil. Hvis du skal have nyt badeværelse, så skal du kontakte Bedre Bad i dag. Vi står klar til at rådgive og vejlede i processen omkring nyt badeværelse. Se nogle af vores færdige badeværelser og smarte løsninger på denne side. Vi har samlet det hele for dig, så det er nemt og ligetil at finde en ny løsning til dit kommende badeværelse. Det er faktisk ligegyldigt hvilken type af badeværelse du er på jagt efter. Vi er sikre på at du finder noget inspiration på denne side som giver dig lyst til at gå i gang med det nye badeværelse. Stort eller lille badeværelse, funky eller retro badeværelse. God fornøjelse i inspirationsjagten her på Bedre Bad - Bedre Energi.

Besøg vores shop og lad dig inspirere.

 

 

Saml viden og idéer inden renovering af badeværelset 

At renovere badeværelset er en stor beslutning. Her på siderne kan du lade dig inspirere af nogle af vores seneste badeværelses-projekter og finde tips til en personlig badløsning. Og det er uanset om du er på jagt efter en totalrenovering og forbedring af badeværelset, eller om du bare vil inspireres til små, men mærkbare forbedringer af badeforholdene i husstanden. Bedre Bad kan hjælpe dig uanset hvad og tager hellere end gerne del i at vise det nyeste udstyr til badeværelset frem, og rådgive dig og din familie i hvilke vandhaner og håndvaske der er de bedste på markedet.