BWT giver silkeblødt vand med en blødgøringsanlæg

Fri for kalk i din bolig

Med et blødgøringsanlæg får du kalkfrit og silkeblødt vand til din bolig!

I Danmark har vi et meget højt kalkindhold i drikkevandet. Det medfører besvær og koster mange penge for de danske husstande. Men med et anlæg fra eksempelvis BWT kan du komme kalken til livs. Anlægget kan gøre vandet blødere og mere kalkfrit. Det er til gavn for din hud, dine fliser og dine generelle velvære. Anlægget sorterer kalken fra i vandet og det vand der kommer ud af brusehovedet eksempelvis er derfor meget blødere og bedre for din hud. Tilmed er det også bedre for brusehovedet og kræver meget mindre rengøring over tid.

 

Godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

 

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel. Derfor er blødgøringsanlægget det oplagte valg til de miljøbevidste personer som også går op i kvalitetsvand

 

Undersøgelser viser, at du kan:

 • Spare 50 % på dit forbrug af rengøringsmidler 
 • Mindske 50 % af dit forbrug af vaske- og skyllemiddel til tøjvask
 • Spare 30 % af dit forbrug af hår- og bodyshampoo

 

Det du får ved en kalkfri bolig:

 • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
 • Dine installationer og apparater lever længere
 • Mindre energiforbrug
 • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
 • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre samtidig med, at de holder længere.
 • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
 • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
 • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe

 

Lyder dette interessant?

Blødgøringsanlægget installeres, der hvor vandet kommer ind i din bolig. Her fjernes kalken i vandet inden det bliver sendt rundt i huset som drikke- og brugsvand eller ind i dit varmesystem. Læs evt. mere. Klik her>>

 

Køb dit anlæg nu!

Vil du også gerne være fri for kalk på dit badeværelse – og resten af din bolig? Så kan du købe dit blødgøringsanlæg her. Det er meget nemt! Du skal blot bestille det på vores webshop, så kommer vi og monterer det. Prisen inkluderer anlæg leveret og monteret af professionel fagmand, 2 poser salt, samt garanti på både produkt og udført arbejde. 

 

Klik her for at bestille blødgøringsanlægget, så kan du slippe af med kalk.