alsikkemarken 46 total model

Book et gratis Badtjek

UDFYLD SKEMAET NEDENFOR

 

Få inspiration og gode råd til dit nye badeværelse.

Et Badtjek er uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Vi kommer hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse og fortæller dig om mulighederne for eksempelvis

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

 

Vi kan rådgive og inspirere dig til at træffe de rigtige valg – helt ned i de små detaljer, der ofte gør den store forskel. Det kan være medvirkende til store besparrelser og en masse velvære i dit hjem. Når du booker et GRATIS badtjek hos Bedre bad - Bedre Energi så får du syn for sagen i forhold til de nyeste produkter på markedet og masser af nye fede features til dit badeværelse.


Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine badeværelsesdrømme. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om et projektoplæg med tegning, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse. Sådan kan vi sammen gøre dine drømme til virkelighed.

 

Ønsker du inspiration inden besøget af vores Bedre Bad ekspert, kan du få masser af gode ideer ved at læse 10 tips til et personligt badeværelse - eller ved selv at prøve at tegne dit drømmebadeværelse - prøv det gratis tegneprogram her.

Dit GRATIS Badtjek begynder her!

Udfyld felterne - start med indtastning af postnummer. Så vil din lokale Bedre Bad ekspert snarest kontakte dig for at aftale tid til dit Badtjek. Husk det er gratis og helt uforpligtende for dig.

Bemærk, at der kan gå op til 5 arbejdsdage, inden du bliver kontaktet.  For at få det bedste udgangspunkt for dit Badtjek, beder vi dig også svare på et par enkelte spørgsmål.

 

Bor du i?(*)

Ugyldig indtastning

Hvilket budget arbejder du med?(*)
Ugyldig indtastning

Hvad drømmer du om?

Ugyldig indtastning

Navn(*)
Ugyldig indtastning

Indtast postnummer(*)
Ugyldig indtastning

Vælg den Bedre Bad Ekspert du ønsker besøg af (*)
Ugyldig indtastning

Adresse(*)
Ugyldig indtastning

Email(*)
Ugyldig indtastning

By(*)
Ugyldig indtastning

Telefon Nr.(*)
Ugyldig indtastning

Bemærk! Bestillingen er først gyldig, når den er bekræftet.