boligbladenespris17


BO BEDRE AWARDS 2017

Årets designer: Cecilie Manz

cecilie manz

Begrundelsen fra BO BEDRE AWARDs panel lød:

Ingen danske designere har i 2017 markeret sig så overbevisende som Cecilie Manz. Det har ganske enkelt været et imponerende år. Vi vil fremhæve den nye badeværelsesserie for Duravit, en overbevisende puf og vase for Fritz Hansen, og en hel kollektion af flotte udemøbler for Gloster. Disse nye produkter viser spændvidden i designerens produktion, vi bør som nation være stolt af at hun med sit skarpe øje og sit aldrig gåen på kompromis fører dansk design videre. Kun de allerstørste designere får lov til at arbejde med de firmaer, som Cecilie Manz har formgivet for i år. Hun tilhører en superelite. Nationalt og internationalt.

 

Vi ønsker Cecilie Manz tillykke med prisen og vi glæder os over den smukke LUV serie fra Duravit.

 

luv kollage

 

DURAVIT: EN SKÅL FYLDT MED VAND

”Da jeg begyndte at skitsere på mine designs for Duravit, så jeg for mit indre øje en skål fyldt med vand på et bord,” forklarer den danske designer Cecilie Manz. Og det var det billede, der blev inspirationen til Duravits dugfriske Luv badeværelseserie, der byder på helt nye designmuligheder til større badeværelser og til gæstebadeværelser.

luv handvaskDe ovale håndvaske i DuraCeram® er indbydende med smukke linjer, et rummeligt bassin og rene kanter. De fås i tre forskellige størrelser til placering på bordplade. Håndvaskene kan vælges med udvendig satinmat porcelænsoverflade i hvid, grå eller sand, hvor kontrasten til den skinnende hvide indvendige skål fremhæver det unikke look og eksklusive følelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

luv konsolHåndvaskene monteres på et konsolbord med fire svagt buede ben, der kan højdejusteres. Med sit originale formsprog har Cecilie Manz på mesterlig vis opnået det, hun oprindeligt forestillede sig: et bord og en skål med vand.

 

Du kan købe LUV-serien hos os – leveret og monteret!

Kontakt dit lokale Bedre Bad firma